Economie

Donație din partea Anadolu Automobil pentru personalul din transportul public

Anadolu Automobil Rom a donat 35.000 masti de protectie, in valoare neta de 18.000 EUR, pentru a fi distribuite soferilor din transportul public din 19 orase importante din Romania. Produsele au fost distribuite in Suceava, orasul cu cele mai multe cazuri de infectii cu noul coronavirus, dar si in Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu, Braila, Galati, Voluntari, Arad, Turda, Focsani, Piatra Neamt, Zalau, Dej, Botosani, Vaslui, Slatina, Stefanesti si Bacau.

Deasemenea, compania a donat 5.000 EUR Institutului „Victor Babes” pentru a sustine lupta medicilor din prima linie impotriva pandemiei de COVID-19.

„Consideram ca este de datoria noastra sa ii sprijinim pe medici sa gestioneze aceasta pandemie intr-un mediu cat mai sigur, dar si sa asiguram, in masura posibilitatilor, o protectie comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Am primit mai multe solicitari de la diverse primarii in legatura cu necesitatea mastilor de protectie pentru soferii de pe mijloacele de transport in comun. Am decis sa le achizitionam si sa le livram cat mai repede, avand in vedere ca se apropie momentul cand starea de urgenta se va ridica si multi dintre cetateni isi vor relua activitatile si vor circula mai liber. Am dorit astfel sa ii protejam si pe cei care folosesc mijloacele de transport in comun si pe cei care le conduc”, a declarat Huseyin Aykol, fondatorul Anadolu Automobil Rom.