Educație

”Viața socială după coronavirus” concurs organizat de Institutul Yunus Emre din București și Ambasada Republicii Turcia la București

Intitulat “Viața socială după coronavirus” şi menit să aducă puțină culoare în viața noastră post-pandemicǎ, concursul de pictură organizat de Yunus Emre Enstitüsü București în colaborare cu Ambasada Turciei din București.

Marți, 30 iunie a avut loc jurizarea acestui concurs la sediul Ambasadei Turciei, în prezența Ambasadorului Republicii Turcia la București, Füsun ARAMAZ, împreună cu membrii UNART precum și alți artisti şi reprezentanți ai organizațiilor turce din România.
Ȋn urma deliberǎrii juriului au fost alese câte zece desene din fiecare categorie (ciclul primar, gimnazial şi liceal), pe care YEE din București le supune votului urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

? ????‍??? Concurs de desene, categoria ciclul primarAcestea sunt cele 10 desene care au ajuns în finala concursului…

Publicată de Yunus Emre Enstitüsü – Bucureşti pe Marţi, 30 iunie 2020

Institutul Yunus Emre din București invită publicul șă își aleagă desenul preferat, dându-i un like pânǎ pe data de 9 iulie inclusiv.
Desenul cu cele mai multe like-uri câştigǎ primul loc şi va primi o tabletǎ. Câştigǎtorul locului al doilea va primi un curs de turcă gratis, iar cel de-al treilea un premiu surpriză.