Educație

Întâlnire de lucru între Monica Anisie, Ministrul Educației și Cercetării și E.S Fusun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia la București i

La data de 23 iulie , Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Republicii Turcia la București, E.S. dna Füsun Aramaz.
Cu această ocazie, s-au discutat atât despre acțiunile și proiectele comune aflate în derulare, cât și despre noile oportunități de dezvoltare a cooperării excelente de-a lungul timpului, în domeniul educației, între România și Republica Turcia.

”Am remarcat evoluția pozitivă înregistrată în ultimii ani, în special, prin dezvoltarea parteneriatelor la nivelul învățământului preuniversitar / universitar, în cadrul oferit de programul de schimburi academice Erasmus+, apreciind, totodată, dialogul constant din această perioadă, în contextul provocărilor cauzate de pandemia de SARS-CoV-2, pentru a asigura sprijinul necesar cetățenilor turci aflați în mobilitate Erasmus + pe teritoriul țării noastre.” a declarat Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie într-o postare pe facebook.