Politic

Un nou proiect TIKA inaugurat la București : Atelierul de Preprofesionalizare și Sala de Stimulare Polisenzorială destinate copiilor cu deficiențe de auz și celor cu tulburări din spectrul autist

Atelierul de Preprofesionalizare și Sala de Stimulare Polisenzorială destinate copiilor cu deficiențe de auz și celor cu tulburări din spectrul autist, înființate de TİKA la București, au fost inaugurate cu participarea E.S. Ambasador F. Aramaz, a Coordonatorului TİKA Yasemin Melez Biçer-, a Inspectorului Școlar General Adjunct Liliana Maria Todoriuc Fedorca, a Inspectorului Școlar pentru Învățământul Special Adrian Cozma, a Directorului Școlii Gimnaziale pentru Surzi nr. 1 Iulia Iftene și a cadrelor didactice din școală.

Atelierul de Preprofesionalizare pentru Sublimarea Textilelor, Ceramicii, Plasticului și Uscarea Tipăriturilor destinat copiilor cu deficiențe de auz și Camera de Stimulare Polizenzorială destinată elevilor cu tulburări din spectrul autist, care vor ajuta la integrarea elevilor pe piața muncii, își așteaptă elevii la începutul noului an școlar.