Politic

Vaccinare împotriva Covid-19 fără programare în capitală la Romexpo

Bucureştenii se pot imuniza împotriva COVID-19 fără programare iniţială, doar pe baza buletinului sau a cărţii de identitate, în cele nouă centre cu 50 de puncte de vaccinare situate în pavilionul C2 din cadrul Complexului Expoziţional „Romexpo”.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, transmis, miercuri, AGERPRES, punctele de vaccinare sunt deschise în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 8:00-20:00, iar vaccinurile folosite pentru imunizare sunt Pfizer, Moderna şi AstraZeneca. Vârstnicii peste 65 de ani se pot vaccina la liber la orice oră din timpul programului de vaccinare, iar persoanele cu vârsta până în 65 de ani după ora 14:00.

În cadrul centrului de vaccinare de la Romexpo este permis accesul auto până în faţa acestuia, fiind asigurate şi locuri de parcare.

De la începutul acestei săptămâni, bucureştenii au la dispoziţie şi un centru de vaccinare drive-thru în Sectorul 1. Centrul de vaccinare a fost deschis în incinta parcării Metro Băneasa, în colaborare cu Centrul Medical Dr. Furtună şi cu sprijinul Complexului Multifuncţional Caraiman şi Poliţiei Locale Sector 1. Cei care doresc să se vaccineze o pot face în acest centru de luni până sâmbătă între orele 8:00-20:00, iar duminică în intervalul 8:00-18:00.