Economie

Anchor Grup a primit distincția Gold Recognition din partea Community Index pentru proiectul Designers Boutique

La data de 26 iulie Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața de real estate din România, a primit distincția Gold Recognition din partea Community Index pentru proiectul său de CSR, Designers Boutique.

Proiectul inedit, care vine în sprijinul designerilor români și al brandurilor locale, susținut de Anchor Grup, s-a născut în 2018 și oferă antreprenorilor români, la început de carieră sau deja cunoscuți în piață, un pop-up store dedicat, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan.

Prin intermediul Designers Boutique, creatorii români își pot expune colecțiile, într-un spațiu complet mobilat și utilat din centrul comercial și au, în același timp, acces la o nouă comunitate, dar și la know-how-ul de retail și la consultanță de business în domeniile financiar, juridic, HR și marketing. Peste 150 de branduri locale, din categoriile fashion, beauty & deco, au avut ocazia să acceseze programul în cei patru ani de existență a proiectului.

Venera Arapu, Laura Olaru, Kinga Varga, Izabela Măndoiu, NININA, Exclusives, Alina Bradu, Luna de Dana Rogoz, Lisa&Co, Luviane Atelier de Parfumerie, Naiv Clothing, Chicineta, Bluzat, Aer Wear sunt doar câteva nume ale căror creații au fost găzduite de Designers Boutique.

Anchor Grup este o parte importantă a comunității locale și își propune să sprijine educația în retail, să stimuleze afacerile locale, să promoveze valorile românești și să susțină antreprenorii din țara noastră.

Designers Boutique a devenit cel mai longeviv proiect de promovare a antreprenorilor și creatorilor români. Anchor Grup a adăugat plus valoare și a conferit importanță sporită conceptului „made in Romania”.

În cei 25 de ani de când Anchor Grup este prezent pe piața din România, a fost implicat permanent în diverse proiecte cu impact direct asupra comunității, de la proiecte educaționale, culturale, sportive, la proiecte menite să sensibilizeze publicul cu privire la problemele sociale. Recunoașterea Community Index motivează compania să continue angajamentul față de strategia sa orientată spre dezvoltarea comunităților și către programe cu impact direct asupra economiei locale.

Anchor Grup a obținut distincția Gold la categoria „Antreprenoriat” de la Community Index, un centralizator de proiecte și programe de investiții corporative în comunitățile din România.