Politic

Cluj: Un restaurant din Turda a ars în totalitate în urma unui incendiu; nu au fost victime

Un restaurant din Turda a ars în totalitate în urma unui incendiu izbucnit, vineri, din cauze necunoscute deocamdată, fără să fie înregistrate victime.

„Pompierii din cadrul Detaşamentelor Turda şi 1 Cluj-Napoca intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire a unui restaurant situat pe Aleea Durgău din municipiul Turda. În momentul sosirii primelor echipaje la faţa locului s-a constatat că flăcările se manifestau generalizat în interiorul clădirii, care are o suprafaţă de circa 2.000 mp. (…) Flăcările au fost lichidate după mai bine de două ore de eforturi susţinute ale pompierilor. În aceste momente se mai acţionează pentru stingere a focarelor mocnite şi decopertare tablei acoperişului, având în vedere că structura din lemn de susţinere a acesteia a fost afectată în totalitate de incendiu”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, a fost distrus în totalitate un imobil în care funcţiona un restaurant, spaţii de cazare şi grajduri pentru cai.

„Personalul de pe locul de muncă a evacuat, până la sosirea pompierilor, persoanele cazate şi caii din secţiunea destinată pentru găzduirea acestora. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical”, se mai arată în informarea ISU Cluj.