Economie

Patru oferte pentru supralărgirea unei secţiuni din Prelungirea Ghencea, în zona Pasajului Domneşti

Patru oferte au fost depuse pentru supralărgirea unei secţiuni din Prelungirea Ghencea, în zona Pasajului Domneşti, care va facilita inclusiv accesul la viitoarea linie a tramvaiului 41, a anunţat joi Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Au fost depuse patru oferte pentru supralărgirea unei secţiuni din Prelungirea Ghencea, în zona Pasajului Domneşti! Pentru proiectarea şi execuţia obiectivului care va facilita inclusiv accesul la viitoarea linie a tramvaiului 41 au depus oferte: Viarom Construct SRL (România), Porr Construct SRL (România), Asocierea Tracon SRL (România) – Acvatot SRL (România), Asocierea Marister Com SRL (România) – Thadec Engineering SRL (România)- Hydrostroy AD (Bulgaria)- RAD Panorama Construct SRL (Romania)”, a scris Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, valoarea estimată a contractului (finanţat prin fonduri europene) este de 57,25 milioane de lei (fără TVA).

Câştigătorul licitaţiei va avea la dispoziţie 12 de luni pentru finalizarea construcţiei, dintre care două luni perioada de proiectare şi zece luni perioada de execuţie a lucrărilor.

„Prin acest proiect vrem să creştem gradul de confort şi de accesibilitate în zona Pasajului Domneşti”, a punctat directorul CNAIR.