Politic

Premierul Marcel Ciolacu: Investiţiile sunt cheia dezvoltării fiecărui judeţ dacă există un parteneriat real între autorităţi

Investiţiile sunt cheia dezvoltării fiecărui judeţ dacă există viziune, implicare permanentă şi un parteneriat real între autorităţile locale şi centrale, a transmis, vineri, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Şeful Executivului efectuează o vizită de lucru în judeţul Hunedoara, prilej cu care s-a deplasat şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, despre care spune că a devenit una dintre cele „mai moderne” unităţi medicale din vestul ţării.

 

„Îl felicit pe preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, pentru eforturile constante! Astfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a devenit printre cele mai moderne unităţi medicale din vestul României! Programul de reparaţii capitale a fost finalizat, iar rezultatul este transformarea în totalitate a acestei unităţi spitaliceşti într-una cu standarde care rivalizează cu marile clinici universitare din ţară şi din Europa”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, spitalul va fi dezvoltat în continuare prin PNRR şi alte fonduri europene, care vor fi folosite pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de primiri urgenţe şi achiziţionarea de aparatură modernă.