Travel

Constanţa – Mamaia: Concerte în aer liber la malul mării în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Turiştii şi constănţenii vor avea parte de şase zile şi şase nopţi incendiare în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, perioadă în care vor fi organizate o serie de concerte la malul mării, a anunţat marţi Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia – Constanţa.

Conform sursei citate, distracţie, voie bună, prieteni şi mult soare sunt câteva dintre ingredientele perfecte ale minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, câteva zeci de mii de turişti fiind aşteptaţi pe litoralul românesc în prima săptămână a lunii mai, odată cu deschiderea sezonului estival.

„Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat preşedintele OMD Mamaia – Constanţa, George Măndilă, citat într-un comunicat de presă.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19,00, atât în staţiunea Mamaia, cât şi în oraşul Constanţa, după următorul program: Scena Piaţeta Cazino – staţiunea Mamaia / 1 mai – Lora, Mihai Mărgineanu; 2 mai – Misha, Lidia Buble; 3 mai – Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu; Scena Piaţa Ovidiu – oraşul Constanţa / 4 mai – Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace; 5 mai – Keo, Loren, Proconsul; 6 mai – Edward Sanda, Holograf.

În luna mai, în staţiunea Mamaia se vor desfăşura şi Festival du Bonheur, precum şi festivalul de muzică electronică Sunwaves.

„În afara concertelor din perioada 1-6 mai, dar şi în restul lunii, destinaţia Mamaia Constanţa îşi aşteaptă turiştii şi la Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai. Cel mai gustos festival, cu preparate delicioase, se va organiza la capătul staţiunii Mamaia – intrarea din zona Summerland. Totodată, Festivalul Sunwaves se va desfăşura în staţiunea Mamaia în intervalul 1-7 mai 2024. Sunwaves este un festival de muzică electronică foarte apreciat şi reuneşte artişti de renume din ţară şi din străinătate. Locaţia exactă a desfăşurării evenimentului va fi anunţată în prealabil de organizatori”, se mai menţionează în comunicat.