Travel

Infotrafic: Porturile de la Marea Neagră au fost redeschise

Manevrele pentru transportul maritim şi fluvial în toate porturile de la Marea Neagră au fost miercuri reluate, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acestea au fost oprite marţi din cauza vântului puternic.

”Au fost reluate manevrele pentru transportul maritim şi fluvial în toate porturile de la Marea Neagră”, informează sursa citată.

 

ORA 07.23 Infotrafic/Manevrele în porturile de la Marea Neagră rămân oprite; nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia închisă

 

Manevrele în toate porturile de la Marea Neagră rămân oprite miercuri, din cauza vântului puternic.

În ceea ce priveşte situaţia traficului miercuri, la ora 07,00, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia închisă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Rămân însă oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, din cauza vântului puternic.

La nivelul ţării se circulă în general pe un carosabil uscat, însă în anumite zone de munte şi pe şosele ale Moldovei, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă. Se acţionează unde se impune cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.

Pe arterele rutiere principale – autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 1 Ploieşti – Braşov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi drum, să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea direcţiei, să păstreze în mers o distanţă de siguranţă între autovehicule şi să evite manevrele riscante.