Travel

VÂLCEA: Trei maşini implicate într-un accident pe DN 67, la Mihăieşti

Trei tineri au fost răniţi, miercuri dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 67, în localitatea Mihăeşti, şi în care au fost implicate trei autovehicule, au informat autorităţile din Vâlcea.

„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe DN 67, în localitatea Mihăeşti, la km 180 + 400 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între două autoturisme şi o autoutilitară. În urma impactului, a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv un bărbat de 26 de ani, din localitatea Slătioara, conducătorul unuia dintre autoturisme, un bărbat de 34 de ani, din oraşul Ocnele Mari şi altul de 21 de ani, din localitatea Păuşeşti – Măglaşi, ambii aflaţi în autoutilitară”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că una dintre victime a rămas încarcerată fiind scoasă de către pompieri din maşină şi predată conştientă şi cooperantă echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Punctului de Lucru Buneşti, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ. Ajunse la faţa locului, forţele ISU au constat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară, precum şi şapte participanţi la trafic. Au fost evaluate medical cinci persoane, iar dintre acestea trei au fost transportate la spital de echipajele medicale şi două au refuzat transportul”, a declarat reprezentantul ISU Vâlcea.

În zonă se circulă alternativ pentru a permite poliţiştilor să facă verificări şi să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.