Security&Defense

ALBA: Infarctul, cauza morţii tânărului agent de la SASS Penitenciarul Aiud

Tânărul agent de la structura de intervenţie de la Penitenciarul Aiud care a decedat luni, după ce a ieşit din tură, a murit în urma unui infarct miocardic, potrivit autopsiei.

În vârstă de 31 de ani, Alexandru-Cristian D. s-a simţit rău imediat după ce a ieşit din serviciu, în faţa Penitenciarului. Transportat la spital, a intrat în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, conform AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan, în cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul uciderii din culpă, in rem.

De altfel, potrivit concluziilor medico-legale, rezultate marţi în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea tânărului a fost provocată de un infarct.

Agentul lucra de un deceniu la structura de la Penitenciarul Aiud.

„Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat şi sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeaşi masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri! Azi dimineaţă, la ora 7,30, când am ieşit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este! Doamne, cât de crudă poate fi viaţa, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Penitenciarul Aiud şi SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten şi un camarad de nădejde”, a transmis, luni seara, pe o reţea de socializare, un angajat al penitenciarului Aiud.