Travel

TAROM vine cu preţuri speciale pentru cele mai importante destinaţii culturale, de Ziua Culturii Naţionale

TAROM celebrează tema majoră a operei lui Mihai Eminescu – iubirea – şi, de 15 ianuarie, Ziua Culturii Naţionale, oferă bilete la preţuri reduse, care încep de la 120 de euro dus – întors, spre cele mai importante destinaţii culturale.

Potrivit unui comunicat al companiei, printr-o ofertă tribut ”IUBIRE pentru CULTURĂ” TAROM „şi-a propus să ducă pasageri pe aripile iubirii, spre cele mai importante destinaţii culturale”. Astfel, prin oferta specială valabilă doar o zi (15 ianuarie), biletele de avion pentru călătorii în luna iubirii (februarie) au preţuri special reduse.

„Toţi îndrăgostiţii şi toţi iubitorii de cultură îşi pot face acum un cadou deosebit cu ocazia Valentine’s Day sau Dragobete. Biletele de avion se achiziţionează la preţuri speciale doar pe 15 ianuarie, prin oferta tribut TAROM, pentru călătorii în intervalul 12-18 februarie 2024 sau 22-27 februarie 2024 (data ultimului retur). Tarifele biletelor de avion către destinaţiile ce unesc iubirea şi cultura sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit”, se arată în comunicat.

Astfel, TAROM oferă bilete între Bucureşti – Istanbul, Praga şi Roma la tarife ce pornesc de la 120 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, iar pentru Paris, Londra şi Madrid preţurile pornesc de la 150 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

„Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de compania TAROM în perioada 12 – 18 februarie 2024 şi 22 – 27 februarie 2024 (data ultimului retur) este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate”, subliniază operatorul aerian naţional.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).